L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Belly Dance

Arta initiatica

Această cultură dezvăluie tuturor femeilor secretele fascinante ale feminității eterne ce se manifestă prin milioane și milioane de femei din întreaga lume.

Participarea la acest curs, prin cunoașterea teoretică și prin tehnicile senzuale de mișcare, vă va propulsa într-o lume divină a frumuseții interioare, ce se va simți finalmente cu adevarat acceptată și liberă să vibreze cu putere, transformând trupul într-un instrument divin, prin care să radieze Beatitudinea însăși..

Descoperă frumusețea naturală și sacră din tine și trezește-ți puterea ocultă feminină în ritmuri orientale, impreună cu Amina Sameya!

 LA CE MĂ AJUTĂ?

Popularizată în mod special in zilele noastre sub numele de Belly Dance, această formă de artă prin excelență feminină, este practicată atât de către minunate femei doritoare de a-și afirma calitățile feminine, cât și de către femei ce doresc să se perfectioneze și să asimileze în ființa lor calități feminine extrordinare, ce sunt impulsionate în a se dezvolta într-un mod cât mai rapid și susținut prin practica acestui stil de dans.

Împreună putem trezi și dezvolta calități precum : feminitate și senzualitate debordantă, încredere în sine, armonie corporală, jucăușenie feminină, amplificarea magnetismului ce conferă abilitatea de a fascina, amplificarea charismei și a stării de mister feminin și multe altele pe care vă invităm să le descoperiți .

Deși pare a fi un stil de dans ușor de realizat și fără prea multe reguli, specialiștii în fitness și aerobic atestă că bellydance-ul este o forma complexă de activitate fizică și conferă o multitudine de beneficii:

  • Reduce scmnificativ durerile din timpul travaliului.
  • Reduce riscul de osteoporoză.
  • Tonifică sistemul cardiovascular prin practica mișcărilor de dans, intensifică respirația și crește puterea batăilor inimii.
  • Arde la fel de multe calorii precum jogging-ul, înotul sau mersul pe bicicletă.
  • Dezvoltă abilitatea de a mișca grupe musculare diferite în mod independent.
  • Dezvoltă flexibilitatea coloanei vertebrale
  • Consolidează mușchii spatelui și ai picioarelor și întărește bustul, brațele și umerii prin partica dansului cu voalul.

 

In plus, declarațiile multor femei care practică Dansul Oriental de la o vârstă fragedă, au arătat beneficii și în ceea ce privește simptomele specifice menstruației și în calitatea vieții sexuale.

Obține un fizic de lăudat și redescoperă totodata cine ești… Conectează-te cu tine insăți prin dans!

 Vino la cursul de dezvoltare personală feminină prin Belly Dance și alatură-ni-te pe această cale a trezirii interioare și a echilibrării prin arta inițiatică !