L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Cosmetica Ayurveda

Trupul nostru este un dar de la Dumnezeu pe care trebuie să-l privim asemeni unui templu sacru. Cunoscând acest mister, femeile Egiptului antic considerau că imaginea și îngrijirea lor exterioară le reprezintă nivelul de dezvoltare spiritual, ghidandu-se dupa expresia “curățenia este drumul spre zei” .

Reginele și prințesele orientului știau cât sunt de importante sănătatea și aspectul trupului și cunoșteau secretele înfrumusețării prin metode natural cel mai bun exemplu fiind insasi Cleopatra, care a reprezentat un ideal de frumusețe în lumea antică. Ea avea propriile ei secrete de îngrijire a trupului, printre care se numărau băile cu lapte și miere, utilizarea uleiului de migdale și a plantei Aloe Vera, care are efecte miraculoase în privința regenerării celulare.

Prințesele Indiei foloseau ulei de cocos și anumite plante miraculoase pentru sănătatea, strălucirea și bogăția podoabei lor capilare, iar renumita pasta din turmeric, cu affect aphrodisiac si antiseptic pentru dupa epilare ce lasa pielea catifelata

Femeia modernă este la rândul său preocupată de frumusețea trupului. Tocmai de aceea venim acum în întâmpinarea acestor nevoi.

Urmând exemplele prințeselor antice, considerăm că este necesar să acordăm timp îngrijirii trupului nostru, oferindu-i adevărate ritualuri de infrumusețare pentru a îl sacraliza. O piele catifelată și luminoasă, un păr bogat și sănătos și un zâmbet strălucitor vor atrage imediat privirile și îi vor fermeca pe cei din jurul tău. Oferind atenția necesară trupului nostru, ne vom simți mai frumoase, prețioase, răsfățate, iubite, mângâiate, împlinite, și vom simți cum întreaga ființă se umple de o stare de bine, de fericire, de încredere în sine.

Deoarece majoritatea produselor cosmetice care se găsesc pe piață în zilele noastre au în compozitia lor o serie de substanțe chimice pe care organismul le absoarbe și care sunt foarte nocive și agresive pentru sănătatea pielii și a trupului nostru, vă oferim acum o gamă variată de retete formate din produse cosmetice arhinaturiste de înaltă calitate, alese în funcție de tipul vostru de piele.

Cosmetica naturistă este cea mai bună alegere pentru a te îngriji de sănătatea pielii, a părului, a unghiilor, a dinților și a întregului trup. Vă sfătuim ca tot ceea ce folosiți pentru îngrijirea exteriorului vostru să fie atât de natural încât să poate fi chiar și înghițit.

Cosmetica ayurvedică se folosește  de puterea plantelor terapeutice și a uleiurilor naturale care hrănesc pielea în profunzime, îi regenerează celulele și reglează dezechilibrele care pot apărea în functie de specificul fiecărui ten.

Pentru o eficiență maximă, vă putem oferi sfaturile competente ale unor specialisti în medicina Ayurveda care vă pot prepara și oferi tratamentul cel mai potrivit tenului vostru, tratament care poate fi urmat apoi chiar și acasă. În felul acesta, cu noi alegi să ai grijă atât de frumusețea cât si de sănătatea ta!

Vă invităm să facem împreună această calatorie magică în lumea fascinantă și misterioasă a femeilor din antichitate și să descoperim secretele frumuseții cu care ele au făcut istorie.

Alege acum unul dintre tratamentele noastre exotice naturale de înfrumusețare care te vor răsfăța și te vor face să te simți ca o regină.

 

Ritual egiptean Isis

Cu apă de trandafir, pudră hibiscus, argile (argilă bej ,ghassoul), uleiuri prețioase (unt shea,ulei argan) și miere.

Ritual Ileana Cosânzeana

Cu produse Vivanatura, plante românești (pudră iris, musetel, tei, lavandă, urzică, melisa, argile, trandafir) si miere.

Ritual ayurvedic Indrani

Cu produse Khadi și plante ayurvedice (retha pudră, amla, lotus sacru, brahmi, bhringaraj, tulsi, lemn de santal, neem).

 

Radiază de frumusețe și sănătate chiar acum!