L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Despre noi

Andra Mateescu

Cosmeticiană naturistă și practicantă yoga
Vezi Profil

Diana Dochinoiu

Instructor de dans
Vezi Profil

Emanuel Shambu

Tehnician maseur și terapeut Bowen cu 5 ani de experiență
Vezi Profil

Cine suntem noi?

Suntem o echipă de surori spirituale ce ne dorim să te inițiem în tainele feminității și a universului spiritual sacru, să te ajutăm să te descoperi ca minune a naturii și mamă a universului, zeiță a iubirii și frumuseții Divine ce sălășluiesti în cest trup fizic demn de a fi valorizat, iubit și apreciat! De aceea, eu și colegele mele suntem aici, special pregătite cu experiența vastă în domeniile pe care le gestionăm, doar pentru a ne ocupa de tine !

Tine-ti legatura cu noi

Phone : 0722-956-372

Email : office@kamakala.ro

Please specify image url

Amina Sameya

Belly Dance

Inițiată în tainele belly dance-ului încă de la vârsta de 6 ani, Amina consideră dansul ca fiind nu doar o formă de artă, ci chiar un mod de viață, având mai bine de 20 de ani de experiență în domeniul dansului oriental, sacru și nu numai. Iubește spiritualitatea și cultura orientală, practică yoga de 10 ani și integrează arta feminității sacre în cursurile sale de belly dance, așa cum era ea înțeleasă de civilizatiile stravechi. Ea vă va învăța cum să practicați această formă de dans și cum să vă cunoașteți și sa va amplificați feminitatea, purtate de vibrațiile fascinante ale ritmurilor orientale.

Please specify image url

Andra Mateescu

Cosmeticiană naturistă și practicantă yoga

Andra îmbină frumusețea cu sănătatea într-o gamă variată de tratamente și produse cosmetice naturiste. Realizate numai cu ingrediente naturale, rețetele ei utilizează puterea plantelor și mineralelor pentru reîntinerirea și regenerarea profundă a trupului. Tehnicile cosmetice pot fi personalizate, oferind astfel fiecărei femei exact ceea ce are nevoie pentru a își regăsi și a își pune din plin în valoare frumusețea naturală.

Please specify image url

Mihaela Dasicomis

Psiholog si Life Coach

Mihaela are o experiență de peste 15 ani în domeniul dezvoltării personale feminine precum și în domeniul terapiilor alternative, fiind terapeut Bowen de nivel Master. A susținut mai multe cursuri și workshop-uri în străinătate cu privire la arhetipuri, feminitate, sexualitate și psihologia cuplului, în paralel cu activitatea de terapeut. Mihaela vă stă la dispoziție pentru consiliere și life coaching și vă poate oferi ajutor și sprijin în procesul intens și complex al trezirii și manifestării femeii divine din fiecare dintre voi.

Please specify image url

Laetitia Balan

Instructor de dans

Instructor de dans senzual, burlesque, pole dancing, și nu numai, Laetitia vă va îndruma în dezvoltarea și manifestarea feminității voastre prin dans și arta mișcării.

Please specify image url

Irina Sublima

Trainer în cadrul A.E.F. VENUS

Irina are o experiență spirituală de căutare de sine și transformare personală de peste 20 de ani. Specializată în trezirea și armonizareafeminității, practicant și instructor yoga, este autor al ineditei mărturii spirituale „Îndrăgostită de Dumnezeu”. A realizat numeroase workshopuri atât în țară cât și în străinătate pentru a răspândi în rândul femeilor o mai bună cunoaștere de sine și capacitatea de reconectare la profunda lor feminitate.

Please specify image url

Emanuel Șambu

Tehnician maseur și terapeut Bowen cu 5 ani de experiență

Emanuel privește masajul ca o formă de vindecare și reechilibrare atât pentru trup, cât și pentru psihic, combinând elemente de masaj terapeutic și drenaj limfatic cu reflexoterapie, presopunctură și bioenergie. De asemeni, realizează și masaj de remodelare corporală care implică masaj anticelulitic, masaj ayurvedic și de recalibrare hormonală. Formulele de terapie prin masaj oferite la centrul Kamakala vă pot ajuta să vă armonizați trupul, să vă vindecați de eventuale blocaje psihosomatice și să vă purificați și echilibrați structura psiho-emoțională.