L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Dezvoltare personala

Sursa feminitatii noastre..

Te invităm să participi la diferite jocuri psihologice interactive pentru deblocare emoțională și cunoaștere de sine. Minunate cursuri practice în care veți asimila câteva dintre cele 64 de arte prezentate în KAMASUTRA și unele secrete ale acesteia vă vor fi puse la dispozitie.

Invitatele noastre speciale, ce vor fi aici pentru a vă învăța cum să vă aranjați părul și să vă machiați, vă vor ajuta să deveniți originale și să vă găsiți propriul stil! Astfel, veți beneficia și de un program de Make-over gratuit și veți descoperi cum să vă îngrijiți folosind metode extraordinare de revigorare și reîntinerire a tenului, ce provin din Orient, cât și de conservare  și înfrumusețare trupească, ce provin din Egipt. Toate aceste metode au ca bază cosmetica naturistă, și le veți putea realiza apoi și acasă la dumneavoastră.

Nutriționista noastră de specialitate vă va consulta gratuit și vă va ghida pe fiecare dintre dumneavoastră, oferindu-vă sfaturi și exerciții ajutătoare pentru a dobândi și a întreține un fizic excepțional fără prea mult efort!

Vom face mici călătorii in vremea gheișelor/curtezanelor/dakiniurilor/etc , și vom pune în practică diferite metode secrete feminine pe care acestea le stăpâneau cu o măiestrie ce le-a făcut să rămână legendare până în zilele noastre..

Vom avea și câțiva invitați speciali surpriză ce vă vor învăța să înțelegeți mai bine natura masculină și cum să abordăm și să învăluim bărbații, precum și  un astrolog ce vă poate verifica compatibilitatea cu partenerul de viață și vă poate îndruma în legătură cu aspecte importante cu privire la relația voastră de cuplu.

Echipa Kamakala oferă tuturor participantelor produse și cadouri surpriză precum și posibile reduceri pentru diferite cursuri de feminitate din cadrul școlii noastre.

thumb
Modul 1
267 /modul
 •  Pătrunde în lumea misterioasă a feminității tale, descoperă-te și învață despre tine!
   
 • Fii pregătită să descoperi secretele de înfrumusețare a celor mai legendare femei din istorie și să înveți trucurile de seducție ale geișelor.
   
 • Învață cum să te pui în valoare prin make-up & styling și cum să obtii și să menții forme de invidiat.
 
thumb
Modul 2
345 /modul
 • Învață cum să înțelegi psihologia masculină și cum să te faci astfel mai usor ințeleasă de către bărbați.
 •  
  Metode de a descoperi gradul de compatibilitate cu bărbatul care ne place și cum să obținem mereu ceea ce ne dorim de la el.
 •  
  Află secretele sexualității perfecte în cuplu și cum poți controla direcția relației de cuplu prin aceasta.
thumb
Modul 3
380 /modul
 • Află secretul erosului feminin sacru și metodele prin care te poți „juca” cu el pentru a îți remodela trupul, amplifica charisma și pentru a îți transforma relația de cuplu într-un veritabil paradis.
 • Aventurează-te în lumea misterioasă și fascinantă a afrodisiacelor și învață arta feminină a seducției!
 •  
  Regăsește zeița din tine!
thumb
Oferta
755 /toate
 • Investește în tine și înscrie-te acum la oricare dintre aceste module, sau înscrie-te la toate trei pentru doar 755 lei!

Marturii

Ce spun clientii nostri!