L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Enigmele Menstruatiei

Stiai ca... nu stii... Totul despre menstruatie?

Cu siguranta esti familiara cu starea de vlaguire deopotriva fizica si psihica specifica acestei perioade. Nevoia crescuta de somn si odihna, durerile specifice (ocazionale sau permanente in zilele respective, in functie de cat de “norocoasa” esti), pofta maniacala de ciocolata, accesele de “fite”, furie, anxietate si/sau depresie, scaderea libidoului pana sub 0 sau amplificarea lui peste 1000% si tot restul distractiei care fac ca menstruatia sa fie “acea perioada din luna”.

Sangele menstrual este cel mai “plin de viata” din corpul femeii. Contine cele mai multe minerale, avand, de exemplu, de 3 ori mai mult calciu decat restul sangelui din organism. Deci la menstruatie nu pierdem numai atata energie cat am pierde daca ni s-ar lua aceeasi cantitate de sange la analize, ci mult, mult mai multa.

Modul in care se desfasoara lunar aceste cateva zile pentru fiecare dintre noi este una din dovezile cele mai uluitoare a unicitatii fiecarei femei in parte. La unele dureaza o zi, la altele 10, unora le curg cateva picaturi pe zi, altora cateva sute de mililitri, unele nu se resimt aproape deloc, altele sunt internate in spital in fiecare luna din cauza durerilor. Unele retin apa in organism, altele devin obsedate de zahar, plang din orice sau urla de nervi din orice. Am invatat sa traim cu toate aceste simptome, acceptand aceste diferente individuale frapante fara sa le cunoastem cauza, insa…

Toate aceste lucruri nu constituie un “dat” implacabil al naturii.

Vino sa afli solutiile care vor face ca menstruatia sa nu mai fie o problema!

Afla ce tipologie esti in functie de simptomele pe care le ai si cum le poti atenua!

Remediile variaza surprinzator de la fitoterapie si hatha yoga la muzicoterapie, diete sanatoase armonizatoare, psihoterapie si multe altele, iar efectele sunt uluitoare. Poti scapa definitiv de durerile menstruale, poti reduce considerabil durata menstruatiei, precum si cantitatea de sange pierduta. Organismul isi va recapata echilibrul hormonal, ceea ce duce automat la restabilirea starii de bine psiho-emotionale.

A fi femeie este un dar perfect al naturii, fara “da, dar…cand sunt la menstruatie…”.

Te-ai săturat de durerile de burtă și stările de nervozitate, irascibilitate și sensibilitate excesivă?
Așa-zisul implacabil fenomen al menstruației ce guvernează lunar viața femeilor poate fi îmblânzit! Există metode și cunoștințe tradiționale secrete care dezvăluie multitudinea efectelor pozitive în ființa și în viața femeii, dobândite prin atenuarea sindromului premenstrual. Se poate ajunge chiar până la controlul complet al fenomenului în ansamblu.
Specialista noastră Irina Sublima, te ghidează acum pe calea dobândirii controlului deplin.

Participantele la acest workshop special, vor beneficia de tehnici secrete pentru ameliorarea si gestionarea completă a menstruației cât și cadouri surpriză!!!
Spune nu durerilor și stresului lunar feminin pentru totdeauna și înscrie-te acum pentru doar 249 de lei la primul modul de Trezire a feminității prin control lăuntric!

 

Vino la întâlnirile noastre speciale pentru femei și îți vei putea descoperi propriile secrete și astfel vei putea deveni mult mai mult decât ceea ce deja ești.
Atelierele de Trezire a feminității prin control lăuntric sunt dar din bucuriile mele interioare.
Te invit la o întâlnire ca o îmbrățișare.
Pentru a aduce la lumină sublimul din tine!