L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Oferte promotionale

În fiecare lună ai șansa să câștigi cadouri surpriză și reduceri pentru diferite cursuri din cadrul școlii. Devino membră Kamakala completând formularul de înscriere printr-un simplu click aici și vei fi înscrisă automat atât la newsletter-ul nostru cât și la tombola noastră lunară!

Inscrie-te

Înscrie-te acum la cursul de yoga pentru numai 130 de lei și beneficiază gratuit de reduceri în valoare de 20% la oricare dintre cursurile de feminitate din cadrul școlii plus un cadou surpriză ce te va ajuta să devii o femeie fericită, echilibrată și mai sănătoasă ca niciodată !
Înscrie-te acum !

Inscrie-te

A venit 8 Martie și meriți să te simți cu adevărat femeie! Nu uita că orice femeie adevarată se respectă și își acordă timp cu ea însăși pentru a se răsfăța! Cu această minunată ocazie, Kamakala îți oferă un masaj anticelulitic sau de regenerare (la alegere), un tratament facial revigorant și reîntineritor + un cadou surpriză, pentru numai 150 lei.
Programează-te acum !

Inscrie-te

Află lucruri noi despre tine participând la modulele noastre pentru dezvoltare personală feminină, special concepute pentru ca tu să faci cunostință cu zeița din tine! Te așteptăm cu multe jocuri psihologice, cursuri practice jucăușe ce ne ajută să ne descoperim feminitatea, tehnici inedite de înfrumusețare, invitați speciali, cadouri, surprize și reduceri la cursurile de dezvoltare prin dans!
Pentru mai multe detalii, click aici. (redirectionare in pag corespondenta sectiunii)
Înscrie-te acum !

Inscrie-te

Descoperă misterele feminității sacre prin dans! Vino la cursul de Belly Dance și învață cum să controlezi perfect fiecare părticică a corpului tău aplicând tainele senzualității si arta cuceririi în care vei fi inițiată! Vrei să dobândești un abdomen perfect sau bine cunoscuta talie trasă prin inel? Programul de Belly Dance te ajută! Află despre cum poți modela curburile fizicului tău precum și alte secrete feminine sublime din Orient!
Înscrie-te acum !

Inscrie-te

Renunță la inhibiții! A venit momentul să descoperi și să explorezi universul tău erotic ! Vino la cursul de sensual dance și invață cum să îți manifești sexualitatea într-un mod super feminin, rafinat, misterios, senzual și plin de spontaneitate! Oferă-ți această ocazie pentru numai 100 lei pe lună și bucură-te de o experiență care te poate transforma pentru totdeauna!
Înscrie-te acum !

Inscrie-te