L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Remodelare corporala si masaj

 Fie că doriți să vă vindecați de dureri, să vă relaxați sau să vă îngrijiți trupul, masajul este o opțiune foarte placută, accesibilă si eficientă.

Terapia prin masaj va fi mereu un prilej de bucurie si destindere, si vă va arăta de fiecare dată ce inseamnă o frumusețe sănătoasă, dar si o sănătate frumoasă!

Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri ca o metodă simplă și eficientă de relaxare, detensionare și vindecare fizică si psiho-emoțională, masajul este în prezent una dintre cele mai căutate, mai plăcute și mai utilizate tehnici terapeutice. Fie că este vorba despre un masaj somatic, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj reflexogen sau ayurvedic, terapia prin masaj este o experiență minunată și profund benefică pentru sănătate, dar și pentru frumusețe. Un organism sănătos, bine tonifiat și armonios, și un psihic echilibrat, eliberat de stresuri și tensiuni sunt cheia succesului și a bunăstării in viața noastră de zi cu zi.

Noti iti oferim

1. Masajul ayurvedic – reechilibrează trupul atât fizic cat și energetic și ajută la vindecarea sau ameliorarea diverselor afecțiuni, în special a celor de somatizare.

2. Masajul anticelulitic – inlătură rapid depunerile adipoase de sub piele si stimulează circulația. Adio celulită!

3. Masajul de relaxare –  un răsfăț pentru trup si suflet! Scăpați de stres si savurați o experiența relaxantă si revigorantă!

4. Remodelarea corporală prin masaj – dobândiți contururile unui trup de zeiță la care ați visat mereu!

Beneficii

1. Contribuie la înlăturarea sau ameliorarea durerilor cauzate de poziția incorectă a spatelui, contracturi ale mușchilor, rigiditate musculară sau articulară, boli cronice etc.

2. Relaxează blocajele de pe fibrele musculare și totodată amplifică elasticitatea și          contractilitatea muschilor. Cu alte cuvinte, tesutul muscular este mult mai destins și mai rezistent la efort, și astfel  funcționează la un randament mult mai bun;

3. Facilitează procesele de detoxifiere și reîntinerire ale organismului prin stimularea  circulației sanguine si a celei limfatice. Imbunatațirea circulației sângelui asigură o mult mai bună irigare si oxigenare  a tuturor țesuturilor, prelungind astfel viata celulelor și tonusul general al trupului. De asemeni, drenajul limfatic prin  masaj și reflexoterapia permit eliminarea mult mai rapidă a toxinelor din organism;

4. Reglează funcționarea glandelor endocrine sau, altfel spus, echilibrează dinamica  hormonală. Beneficiile sunt usor de intuit: reglarea frecvenței și duratei ciclului menstrual, arderea mai ușoara a    țesutului adipos si armonizarea formelor corporale, imbunatațirea metabolismului, reglarea tulburărilor de somn.

5. Remodelează trupul prin intermediul procedurilor anticelulitice, elimânand depunerile  neplăcute de grăsime de sub piele. Masajul anticelulitic vă poate oferi conturul superb al coapselor, șoldurilor si  brațelor pe care vi-l doriți.

6. Masajul ayurvedic si reflexoterapia reechilibrează circulația energiei și armonizeaza toate  funcțiile organismului, având un efect benefic global asupra sanatații și stării generale de bine.

 

Trăim intr-un mediu adesea toxic, agresiv și tensionat care ne pune permanent la încercare sănătatea, răbdarea și vitalitatea.  Știința a ajuns la concluzia ca oboseala și stresul sunt printre principalii agenți responsabili pentru deteriorarea sanatații noastre precum și in grabirea procesului îmbătrânirii, care este cauzat de epuizarea resurselor de energie și ingreunarea organismului cu elemente toxice de diverse tipuri.Prin masaj putem vindeca, dar și preveni neplăcerile care pot apărea  din cauza acestor factori. Masajul terapeutic oferă o soluție eficientă, neinvazivă si revigorantă pentru numeroase probleme de sănătate, în special cele care privesc sistemul osos, muschii, articulatiile, stratul de grăsime, activitatea hormonală și nu numai.  În general, ideea de terapie ne duce cu gândul la un proces îndelung, neplăcut, care împlică diverse restricții, medicamente si intervenții. În ceea ce privește masajul terapeutic, această legatură nu se apli

că, chiar dimpotrivă, terapia prin masaj este o adevarată incântare a simțurilor, o bucurie si o oază de relaxare și destindere, îmbinând cu multă grație utilul și plăcutul.  Deși este considerat în mod oficial ca fiind o ramură a medicinei, masajul este mai degrabă o îmbinare deosebită și armonioasă între medicină, cosmetică și artă pentru că se adreseazî deopotrivă sănătății si esteticii corporale, dar și bunăstării psihice și emoționale. 

Please specify image url

Emanuel Shambu

Tehnician maseur și terapeut

Vino la o consultație gratuită cu specialistul nostru in masaj și terapii alternative, Emanuel Ivan! Află care sunt necesitățile trupului tău si beneficiază de efectele terapiei prin masaj .

Aplica acum pentru programarea unei consultații gratuite cu specialistul nostru, Emanuel Shambu!