L-V : 09:00 - 17:00
Visarion nr.9
contact@kamakala.ro
+40 726 477 770

Terapia cu energie tahionica

cu Evanghelia Mateescu

Eliberarea emotionala cu ajutorul energiei tahionice

In cadrul terapiei cu energie tahionica, eliberarea emotionala (si chiar eliberarea asa numitului „corp de suferinta”) are un rol extrem de important, fiinta in cauza avand atunci posibilitatea accederii la o noua intelegere asupra cauzei suferintei si bolii cu care se confrunta ,incetand dupa aceea de a mai cauta vinovati in afara pentru situatia in care se afla. Ba mai mult, ea reuseste atunci sa descopere in ea insasi „cheia” pentru vindecare.

Terapia se realizeaza prin asezarea pe trup a dispozitivelor tahionizate (cristale tahionizate, discuri de siliciu tahionizate, etc). Acestea se aseaza pe punctele sau zonele dureroase, pe centrii de forta, pe punctele reflexogene de pe trup situate pe meridianele energetice descrise in acupunctura chineza si apoi se „incarca” cu ajutorul barelor (cristalelor) TLC care sunt cristale de cuart tahionizate, instrumente foarte puternice de captare a energiei tahionice, actionandu-se alternativ atat pe corpul fizic cat si pe corpurile subtile.

In timpul terapiei fiinta experimenteaza o stare de dilatare si expansiune a constiintei, energia tahionica potentand si sustinand procesul de explorare a corpurilor subtile.

In aceasta noua stare de constiinta ea poate experimenta in special unde se afla blocajele energetice sau zonele saracite in energie, diferite senzatii, stari, emotii, imagini (acestea pot fi din prezent, trecutul apropiat sau foarte indepartat) care o pot conduce gradat la o intelegere noua a cauzelor care au dus la aparitia dezechilibrului si a bolii.

Rapiditatea proceselor de deblocare emotionala, echilibrare, armonizare si vindecare, depinde de fiecare fiinta in parte, in functie de starea ei, de nivelul ei de intelegere, de cat este ea de pregatita si de cat de mult isi doreste sa se vindece si sa se transforme.

La unele ființe umane aceasta se produce aproape instantaneu atunci cand sunt asezate pe masa de terapie unde se afla deja discuri tahionizate si sunt „imbaiate” in energie tahionica.

As da exemplul aici al unei femei cu chisturi la sani si care imediat ce s-a urcat pe masa de terapie si fara macar a stii in ce consta terapia a inceput sa planga si sa constientizeze ca aceste chisturi au aparut ca o consecinta a starii ei de inchistare si lipsa de comunicare afectiva cu cei din jur sau cu cel cu care se afla intr-o relatie de iubire.

La polul opus se afla cei care nu sunt inca pregatiti pentru o introspectie si o explorare temeinica a fiintelor lor si atunci cand identificam „poarta” de intrare ei aleg pur si simplu sa renunte si sa amane pentru altadata momentul confruntarii cu problema respectiva.

Cei care merg insa cu mult curaj inainte ,beneficiaza atunci de o imensa oportunitate: aflarea cauzei suferintei, suprimarea ei prin intelegerea profunda a mesajului si a lectiei care necesita sa fie invatata. Aceasta se produce atunci datorita reconectarii cu esenta lor profunda, Sinele superior, urmand apoi vindecarea spirituala inclusiv a corpului fizic.

Blocajul este eliminat pentru totdeauna din fiinta lor atat timp cat ei inteleg sa nu mai actioneze ca si pana atunci repetand aceleasi greseli.

Datorita ridicarii frecventei dominante de vibratie care are loc in acel moment si datorita proceselor de rezonanta oculta, fiinta poate atrage in viata ei noi oportunitati, fiinte, evenimente, relatii care si ele vor fi pe un nivel superior in conformitate cu transformarile benefice care au avut loc in acea fiinta.

Efectele unei sedinte se extind pana la 21 de zile,timp in care fiinta poate experimenta in continuare constientizari, mesaje, intuitii superioare, vise incarcate de simboluri,etc care sunt toate transformatoare. Toate acestea sunt in stransa legatura cu transformarea ei actuala si cu directia ascendenta pe care viata ei o urmeaza din acel moment.

Terapia poate fi aplicata cu succes pentru tratarea migrenelor, depresiilor, hipertensiune arteriala, rinite alergice, astm, cistite, chisturi, entorse, fracturi, luxatii, inflamatii diverse, nevroze,atacuri de panica ,traume psiho-emotionale ce provin in urma deceptiilor in dragoste,relatii toxice sau a altor evenimente nefericite din viata noastra care ne-au afectat profund, etc.

Desi vindecarea bolilor fizice este un lucru foarte dorit de catre noi oamenii, sa nu uitam ca este foarte importanta nu numai vindecarea fizica, obtinerea unor rezultate fizice vizibile, ci și vindecarea intregii noastre fiinte si extinderea constiintei.

Acesta este scopul fundamental in directia caruia ne ajuta energia tahionica. Uneori acest aspect poate sa insemne ca boala fizica nu este vindecata, dar este vindecat sufletul. Aceasta ne ajuta sa ne redescoperim conexiunea cu Fiinta superioara care suntem cu adevarat, sa traim ca fiinta completa, sa ne bucuram de plenitudinea vietii.

Energia tahionica –o noua paradigma in vindecarea holistica

Ce este energia tahionica? Ea este puntea catre amplitudini din ce in ce mai mari ale energiei cosmice, care ne poate ajuta sa ne vindecam, sa ne redobandim tineretea si sa revenim la verticalitate. Ea este secretul vindecarii spontane, a miracolelor de acest gen.

Noi toti avem acest potential de ne conecta sau de a ne acorda direct la aceasta energie primordiala superioara. Unii oameni numesc acesta energie Dumnezeu, altii o numesc Energie Cosmica, iar stiinta o numeste Energia Punctului Zero, EPZ.

Noua fizica si mecanica cuantica au preluat multe din teoriile personalitatilor marcante cum sunt Albert Einstein si Nicolas Tesla care si-au dedicat o buna parte din viata lor studiind acest subiect. Teoria afirma ca organismul nostru exista „ca o materializare din totalitatea nemarginita si invizibila a ordinii perfecte”.
Aceasta ordine perfecta a primit mai multe denumiri: energie virtuala, energie a punctului zero, stare de vid sau eter.

Fizica moderna a ales sa se refere la acesta energie folosind denumirea de Energie a Punctului Zero, EPZ. Ea reprezinta energia potentiala care umple cosmosul, este omniprezenta, impregneaza tot universul și exista in cantitate nelimitata, deci ea nu poate fi niciodata epuizata. Punctul zero exista inainte de materializarea unui obiect.

Exista trei caracteristici ale Energiei Punctului Zero:
– contine toate posibilitatile; in EPZ (Energia Punctului Zero) exista tot ce este necesar pentru a creea forme perfecte;
– nu are forma si nu este manifestata;
– este omniprezenta in univers.

Energia tahionica reprezinta prima exteriorizare a EPZ, informa si nemanifestata. Tahionul, asa cum este el descris de renumitul cercetator Hans Nieper este o forma de energie usor contractata, sau acea stare virtuala care incearca sa devina particula. Ea exista la granita dintre energie si materie si are viteza mai mare decat viteza luminii. Energia continua apoi sa coboare, se condenseaza si este „turnata” in forme materiale.

 

Terapia cu energie tahionica - cum se realizeaza si la ce ne ajuta

Profesorul David Wagner, cercetator si inventator a reusit, in urma cercetarilor sale ce s-au extins pe mai multi ani, sa creeze anumite dispozitive si instrumente tahionizate care capteaza energia tahionica atunci cand ele sunt puse langa sau pe un sistem viu (planta, animal, fiinta umana) comportandu-se astfel intocmai unor antene permanente de captare a energiei tahionice.

Ele ne ajuta sa redevenim fiinte verticale, adevarate izvoare de energie armonioasa care pot la randul lor sa vindece și sa echilibreze lumea prin simpla lor prezenta.

Terapia cu energie tahionica utilizeaza aceste dispozitive cu scopul de a dizolva si inlatura blocajele energetice cu care ne confruntam la un moment dat. Ea armonizeaza, echilibreaza, purifica și vindeca pe toate nivelele fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual. Energia tahionica in sine nu este o energie cu o frecventa specifica,dar ea contine potentialul tuturor frecventelor, aceasta insemnand ca ea intensifica toate frecventele.

Fiind o energie inteligenta si omniprezenta ea patrunde peste tot restabilind echilibrul si ordinea divina. Procesul se desfasoara de sus in jos, adica incepand cu corpurile cele mai subtile și ajungand pana in corpul fizic. Ea actioneaza la nivelul corpului cauzal (acolo unde se afla „sadite” cauzele suferintelor si bolilor cu care ne confruntam) si ne reconecteaza cu esenta noastra divina, cu Sinele nostru superior, ajutandu-ne sa constientizam cauza suferintei noastre.

Această cauză poate fi un gand, o atitudine, o actiune, un pattern (sablon) mental care, prin manifesatarea lor repetata, ne-au condus la dezechilibrul actual cu care ne confruntam.

Prin reconectarea cu esenta noastra divina, energia tahionică ne deschide astfel poarta catre intelegerea profunda a mesajului, a lectiei de viata care exista in spatele suferintei noastre. Aceasta ne conduce catre o transformare profunda a fiintei noastre si chiar la saltul pe un nou nivel de existenta prin ridicarea frecventei de vibratie. Odata ce mesajul a fost inteles si lectia invatata vindecarea este posibila si la nivelul corpului fizic chiar si la boli diagnosticate ca fiind incurabile de catre medicina alopata.

 

Cum sa te transformi gradat dintr-o fiinta orizontala intr-o fiinta verticala

In natura, tot ceea ce exista are o structura energetica proprie si de sine statatoare. Aceasta structura verticala este independenta dar totodata este interconectata cu toate sistemele verticale existente. Dupa acest model, si noi, fiintele umane, atunci cand ne nastem, venim cu un sistem de centri focar de energie (numite chakras in tratatele din intelepciunea indiana). Acest sistem este vertical si conectat cu Tot Ce Este, cu Energia Divina.

Pe masura ce crestem si ne integram in planul social, ne aliniem si ne conformam normelor existente in societate și ducem o asa zisa viata moderna, sistemul nostru de centri focar (chakras ) isi pierde treptat verticalitatea si alinierea cu fluxul ordonat al energiei vitale devenind astfel treptat un sistem orizontal.

Care sunt neajunsurile unui sistem orizontal? Sistemul energetic orizontal este fragmentat (energia este fragmentata pe fiecare chakra) toate chakras devenind astfel orizontale cu exceptia celei din crestetul capului si a celei de la baza.

Astfel pierdem o parte din conexiunea noastra naturala cu fluxul energetic al naturii, Cu SURSA . Deplasarea pe orizontala diminuează cantitatea de energie care strabate sistemul chakrelor pentru a ajunge in trup.

Acesta cantitate mai mica de energie pe care o avem in fiinta noastra datorita modificarii noastre dintr-un sistem vertical intr-unul orizontal creeaza o mutatie subtila si, in mod inconstient, cautam sa ne sporim energia din forte exterioare.

Exista moduri sanatoase de sporire a energiei proprii: hranirea cu alimente naturale, cu apa pura, lumina solara etc. Dar in acelasi timp, in lumea noastra sociala, exista mai multe modalitati nesanatoase prin care cautam sa ne marim energia. Modalitatea cea mai obisnuita este aceea de a o fura inconstient de la ceilalti oameni cu care intram in contact.

Acest fapt se petrece printr-o competitie distructiva, prin uzurparea energiei celuilalt, prin nevoia de a te simti superior si de a domina un individ sau o societate etc. Aceasta este o atitudine obtuza deoarece creeaza si consolideaza un blocaj in fluxul natural al fortei vitale, energia fiind furata, si nu se afla intrun flux natural continuu, care conecteaza acea ființă sau societate cu Tot Ceea Ce Exista, cu Divinul.